22 de setembre del 2011

Presentació

Benvinguts/des al meu blog, titulat Diari d'una Artista. En ell penjaré tota mena de treballs, dibuixos i pintures que faré al llarg de tota la meva etapa al 1er del Batxillerat Artístic.

Perquè sapigueu una mica més sobre mi, us explicaré que ja vaig fer Primer el curs passat, però el tecnològic. Per culpa d'algunes assignatures de modalitat, vaig veure que no podia continuar amb el mateix batxillerat, ja que se’m feia molt difícil, així que vaig decidir anar a Lleida, al Màrius Torres, cosa que ja tenia que haver fet des de el començament, però per no haver de desplaçar-me del meu poble fins a Lleida per fer l’artístic, doncs vaig quedar-me a estudiar al meu poble. Sincerament, estic molt contenta de poder fer finalment el que m’agrada, ja que des de petita que m’agrada dibuixar, i actualment vull estudiar Disseny Gràfic, Il·lustració o Belles Arts.

Com ha presentació, us poso un montatge de dos dibuixos que vaig fer l’any passat; i un altre de presentació, el qual el vaig fer per l’assignatura de Dibuix Artístic.


Com anècdota, el carrer on visc es diu igual que l’institut xD

Espero que em visiteu molt, i no dubteu en criticar els treballs, que ja diuen que dels errors se n'aprèn =)

2 comentaris:

Hitomi Reboryuushon ha dit...

La nurieeeeeeeeeee te un bloc molt monuuuuuuuuu!!!

Bi ha dit...

oohhh me encanta ^_^